tisdag 30 juli 2013

Ny Spinnaker!

Nu är Sm slut, vi slutade på 15 plats av totalt 26 startande. I och med att vi drog på på oss två "black flags"andra dagen fick vi en disk vi inte kunde räkna bort som då drog ned oss en bit i resultatlistan. Trots en disk vi inte kunde räkna bort kändes dessa två "black flags" som ett kvitto på att vi alltid var med i starterna!

För första gången i vår Express karriär kände vi att vi kunde hålla jämn fart med de allra bästa båtarna vilket var oerhört roligt! Några taktiska missar har gjort att vi tappat några meter.

Strategiskt sätt har vi haft stenkoll, eller rättare sagt vår taktiker Sebbe har haft koll på hur vriden betätt sig. Bara i en segling var vi ute på fel kant.

På prisutdelningen var det en hel del priser som lottades ut, bland annat en spinnaker från North Sails som vi lyckades kamma hem! Nu är det bara att måla i siffror och sen är det bara att ut och race:a med nya spinnen!

På söndagen var vi alla lite möra efter regatta middagen, jag (Joel) och Sebbe seglade hem båten till Åkersberga, medan Didrik drog ner till Göteborg och Anton till Gotland.

Nu taggar vi inför nästa regatta!

1 kommentar:

  1. There were so many business cards designs to maintain the business. Simple graphic design service makes the card good looking. Branding a new design gives many ratings and we can make our own designs. Choosing a better colour creates the card beautifully. The background of the business card must be given a suitable colour code. There are so many upcoming companies to laminate the cards in a wonderful manner. Interior designing in cards gives good construction to make the card attractive.https://nspglobalservices.in/business-card-design-inspiration/

    SvaraRadera